Ветерани АТО налаштовані на серйозну роботу

Ветерани АТО налаштовані на серйозну роботу

Міська організація Ветеранів АТО була створена в липні минулого року і донедавна налічувала 7 учасників. На початку березня спілка переформатувалася – були внесені зміни до статуту та обрано нового голову. Ним став військовослужбовець АТО Дмитро Височин, котрий після поранення перебуває у місті на реабілітації. Наразі кількість учасників організації наближається до сотні. На черговій зустрічі, яка відбулася минулої суботи, заяви на вступ написали ще кілька десятків орджонікідзевців із числа тих, хто брав участь у антитерористичній операції.

Згідно зі статутом, міське об’єднання ветеранів АТО має на меті об’єднати учасників антитерористичної операції, аби систематизувати проблемні питання, з якими поодинці стикається кожний демобілізований і члени родин військовослужбовців та спільно їх вирішувати. Наприклад, у суботу серед інших, постало і питання з приводу непорозумінь з абонентською службою міськгазу.

На зустрічі були присутні і волонтери, які теж будуть надавати посильну допомогу у вирішенні побутових питань, і тих, що стосуються моральної, медичної, матеріальної допомоги, соціального захисту та підтвердження статусу.

- Зараз займаємося реалізацією своїх прав на отримання земельних ділянок,

- розповідає Дмитро Височин. Думаємо, що найближчим часом 9 орджонікідзевців із числа учасників АТО уже отримають документи на землю. Сподіваємося, що нам вдасться більш ефективно використовувати усі наявні можливості у забезпеченні своїх прав, оскільки у цих питаннях знаходимо повну підтримку міської влади, - підкреслив Дмитро Олегович.

Також чоловіки планують брати активну участь у громадському житті міста, готові надати допомогу у підтриманні правопорядку. А вже наступної суботи вони вийдуть на загальноміський суботник.

За матеріалами прес-служби міського голови.

ветерани ато налаштовані на серйозну роботу - изображение 1

Залишити коментар

Відправити