VII чергова сесія Дніпропетровської обласної ради VІІІ скликання

VII чергова сесія Дніпропетровської обласної ради VІІІ скликання

Відбулася чергова VII сесія Дніпропетровської обласної ради, на якій депутатами було розглянуто 27 питань щодо розподілу бюджету, питань комунальної власності, продовження дії  регіональних програм з культури, туризму та спорту.

За І півріччя 2021 року бюджет області поповнився на 1.1 млрд грн.

 Спрямували 75 млн грн. на розвиток спорту, а саме:

– 10 млн грн на реконструкцію критої спортивно-демонстраційної споруди для спортивних ігор на стадіоні «Трудові резерви»;

– 2,5 млн грн на реконструкцію трьох тамтешніх міні-футбольних майданчиків;

– 1 млн 175 тис грн на реконструкцію зали боксу під спортивно-адміністративний корпус у Дніпропетровському вищому училищі фізичної культури та інше.

На проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійських та неолімпійських видів спорту, на виплату щорічних стипендій видатним спортсменам області та їхнім тренерам також передбачили кошти по 3 млн грн. на кожний пункт.

vii чергова сесія дніпропетровської обласної ради vііі скликання - зображення 1

Спрямували також кошти (65 млн. грн) на реконструкцію та капітальні ремонти закладів охорони здоров’я, наприклад: на реконструкцію будівлі головного корпусу обласної дитячої лікарні спрямували 1,5 млн грн, ще 10 млн грн – на реконструкцію відділення постінтенсивного догляду та виходжування новонароджених в обласному перинатальному центрі.

Депутатам збільшили обсяг субвенції на 250 тис грн для виконання доручень своїх виборців.

Розвиток культури також в пріоритеті! У планах – будівництво музейного комплексу «Музей історії Петриківського розпису та народних ремесел» у Петриківці. На це передбачили 5 млн грн. Ще понад 2 млн – на капітальний ремонт в селі Грушівка Апостолівського району.

vii чергова сесія дніпропетровської обласної ради vііі скликання - зображення 2

Для учасникам АТО/ООС передбачено закупівля на 1 млн грн медичних виробів та лікарських засобів для встановлення безкоштовних імплантів.

1 млн. грн спрямували на виплату доплат медичним працівникам за роботу у несприятливих умовах праці та підвищеного ризику для здоров’я (в розмірі 20% посадового окладу).

vii чергова сесія дніпропетровської обласної ради vііі скликання - зображення 3

Створили депутатську групу «Міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Дніпропетровської області», яке має на меті працювати над підготовкою та втіленням рішень, спрямованих на християнський шлях розвитку регіону, пропагування моральності, духовності та здорового способу життя, захист сімейних цінностей, запобігання поширенню негативних явищ: тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, ВІЛ/СНІДу, дитячої порнографії, пропаганди антисімейної ідеології та аморальних речей.

Злагоджена праця завжди дає гарний результат! Працюємо для розвитку нашої громади!

ВО "Батьківщина"
Залишити коментар

Відправити