КАНІКУЛИ - ТВОРЧО!

КАНІКУЛИ - ТВОРЧО!

Щоб  дозвілля малечі зробити більш змістовним, осередки культури міста пропонують дітлахам творчі зустрічі і не тільки.

Мистецькі посиденьки, ляльковий театр, голосні читання, вікторини, майстер-класи – далеко не повний перелік цікавих справ, до яких запрошують  юних покровчан  фахівці Публічної бібліотеки та її філій. За словами начальника відділу культури виконкому Тетяни Сударєвої, спеціалісти підійшли до завдання творчо, аби діти отримували позитивні емоції, навчалися новому, відкривали світ книги і найголовніше – відволікалися від суворої воєнної дійсності.

Вільний час дітей  урізноманітнюють ініціативами, які є цікавими й пізнавальними. Тут навчаються новому та пізнають нове.  Творчі майстер-класи просто неба спонукають  до креативності, різноманітні вуличні акції  знайомлять з народними традиціями та святами, всіляко заохочують до читання. Задля цього використовують найрізноманітніші підходи - знімають мотивуючі відео, зачитують цікаві уривки з творів, чуттєво декламують віршовані рядки.

Мистецькі зустрічі завжди збирають чимало бажаючих створити щось у дружному колі власними руками. До них залучають не лише дітей, а й їхніх батьків. Разом з бібліотекарями  опановують петриківський розпис та інші техніки – малюють, створюють аплікації, витинанки. Не забувають і про тих, кому до душі активні розваги, запрошуючи до квестів та вікторин.

Літо триває для маленьких покровчан з казкою та пригодами, які дарують справжні чарівники – бібліотекарі.

канікули - творчо! - изображение 1

канікули - творчо! - изображение 2

канікули - творчо! - изображение 3

канікули - творчо! - изображение 4

канікули - творчо! - изображение 5

канікули - творчо! - изображение 6

канікули - творчо! - изображение 7

канікули - творчо! - изображение 8

канікули - творчо! - изображение 9

 

 


 

Залишити коментар

Відправити