Клієнти YASNO можуть сплатити за електроенергію у відділеннях Нової Пошти

Клієнти YASNO можуть сплатити за електроенергію у відділеннях Нової Пошти

Розрахуватися за світло можна у будь-якому відділенні Нової Пошти, де є пункт оплати NovaPay. Внесення платежу відбувається за кілька хвилин, а клієнту при цьому не обов’язково мати при собі паперову платіжку.

Це зручний спосіб для тих, хто часто забирає або відправляє посилки через відділення Нової Пошти або не користується онлайн-сервісами для оплати комунальних послуг. Щоб здійснити платіж необхідно:

  • звернутися до касира та вказати отримувача коштів – YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги»)
  • назвати свій особовий рахунок, після чого касир озвучить адресу та суму, яка нарахована постачальником до сплати 
  • внести кошти готівкою або розрахуватися карткою 

«Ми створили для наших клієнтів можливість обрати найбільш зручний для себе спосіб оплати за світло – через Особистий кабінет, сайт, чат-боти у viber та telegram, мобільний додаток, інтернет-банкінги. Ще один зручний варіант – внести платіж, коли ви отримуєте чи здійснюєте відправлення у відділенні Нової Пошти. Не потрібно нікуди йти та витрачати додатковий час. І що важливо – це можна зробити у будь-якому відділені по всій Україні, навіть якщо ви тимчасово перебуваєте в іншому населеному пункті», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко. 

Наразі понад 2 тис. відділень Нової Пошти, а це майже усі у великих містах, обладнані генераторами. Тому навіть за відсутності світла клієнти можуть скористатися необхідними послугами: відправити та отримати посилки, зняти готівку, сплатити за комунальні послуги, поповнити картку, отримати грошовий переказ.

Залишити коментар

Відправити