«Укравтодор» повідомив про початок ремонту траси Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя

«Укравтодор» повідомив про початок ремонту траси Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя

Планується відремонтувати 138,6 км дороги та завершити її оновлення по всій протяжності до 2022 року.

Автомобільна дорога Н-23 проходить територією Кіровоградської, Дніпропетровської та Запорізької областей, має загальну протяжність 258 км. За даними «Укравтодору», будівництво траси проходило з 1958 року, а помітна реконструкція – у 70 -х роках минулого сторіччя. З того часу проводився лише поточний, «ямковий» ремонт.

В результаті надзвичайно важливий шлях, що з’єднує Кривий Ріг, Апостолове, Покров, Нікополь, Марганець та ще велику кількість дрібніших населених пунктів із Запоріжжям та Кіровоградом опинився у вкрай незадовільному стані, місцями дорога стала практично непрохідною.    

«укравтодор» повідомив про початок ремонту траси н-23 кропивницький-кривий ріг-запоріжжя - зображення 1

Роботи із масштабного оновлення Н-23 стартували минулого року. Зокрема, було відремонтовано ділянку Н-23 протяжністю 81,9 км у Кіровоградській області. У Запорізькій області Н-23 відремонтована повністю цього року – а це 10 км.

Довжина дороги в межах Дніпропетровської області – 162,9 км. Минулого року було відремонтовано 23,4 км від Кривого Рогу до межі з Кіровоградською областю. А 2021-го шляховики обіцяють масштабне оновлення Н-23 на Дніпропетровщині.

«укравтодор» повідомив про початок ремонту траси н-23 кропивницький-кривий ріг-запоріжжя - зображення 2

Йдеться про ділянку від Кривого Рогу через Нікополь та Марганець до межі із Запорізькою областю. Поблизу Апостолового на перших 15-ти кілометрах вже стартували ремонтні роботи. Зараз підрядник проводить підготовчі роботи та фрезерує зношене асфальтобетонне покриття.

«укравтодор» повідомив про початок ремонту траси н-23 кропивницький-кривий ріг-запоріжжя - зображення 3

Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області
Залишити коментар

Відправити