ВО «БАТЬКІВЩИНА» ВИМАГАЄ ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ НА ГАЗ УТРИЧІ

ВО «БАТЬКІВЩИНА» ВИМАГАЄ ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ НА ГАЗ УТРИЧІ

В прес-центрі «Громадська платформа» в приміщенні Громадського телебачення Дніпра «ОТВ-Інфо» відбулась пресконференція за участю депутата Дніпропетровської обласної ради Олександри Сотули та заступника голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» Олега Робкіна.

Спікери наголосили, що сьогодні по всій Україні викликало обурення людей підвищення Урядом тарифів цін на газ та електроенергію.

«Ситуація в країни критична. Вона вимагає негайних дій від влади! Юлія Тимошенко пропонує швидкий та еффективний план дій розв’язання цієї кризи. Лідер закликає депутатів всіх рівнів партії ВО «Батьківщина» та інших сил, яким не байдужий добробут українських родин – негайно скликати позачергови сесії рад різних рівнів», - зазначила Олександра Сотула.

«Я процитую слова Юлії Володимирівни: «Ми вимагаємо від Уряду ухвалення рішень про спрямовування на потреби населення газу із наших підземних сховищ за ціною закупки. Це дозволить миттєво зменшити ціни на тарифи. Газові сховища і дешевий літній газ – власність українського народу. Влада не має права коррупційно наживатися на людях, надаваючи газ українцям за спекулятивною ціною. Люди розуміють те, що влада їх в черговий раз обманула».

во «батьківщина» вимагає зниження ціни на газ утричі - зображення 1

«Українці по всій країні виходять на масові мітинги, перекриваючи дороги з вимогою знизити тарифи. Ці вимоги є справедливими та обрґрунотованими.

Влада зовсім не прогнозує наслідки своїх дій проти українського народу.

Я депутат Дніпропетровської обласної ради по 12 округу – це міста Нікополь, Марганець, Покров та Нікопольський район – з сотнями тисяч жителів, які проживають у 30-кілометровій зоні атомної станції.

Раніше вони мали знижку і сплачували за електроенергію на 30% менше.

В 2017 році майже всі народні депутати 8 скликання, крім представників ВО «Батьківщина», проголосували за припинення Закону України про надання знижки всім верствам населення.

во «батьківщина» вимагає зниження ціни на газ утричі - зображення 2

То є великим порушенням прав людей. Зокрема, тих, котрі, ризикуючи своїм життям, проживають в зонах біля атомних станцій.

Ми маємо відстояти їх право та повернення справедливих тарифів», - підкреслила Олександра Сотула.

«Я повністю підтримую дії місцевої влади Нікополя та Марганця, які відстоюють та захищають інтреси своєї громади.

А саме, я підтримую та закликаю усіх підписати електронну Петицію на ім’я Президента України.

Влада веде тарифний геноцид проти свого народу, впевнені всі українці.

Адже влада не піклується економічним розвитком своєї країни та не забезпечує достойне життя громадян, яке гарантує Конституція України.

З кожним днем влада затягує мотузку на шиї українців.

во «батьківщина» вимагає зниження ціни на газ утричі - зображення 3

Біда України в тому, що її з’їдає внутрішній ворог – корупціонери та олігархи-монополісти, які приватизували всі надра та стратегічні об’єкти, які належать народові України.

Наша партія ВО «Батьківщина» завжди відстоювала і надалі буде відстоювати інтереси всього українського народу.

Я буду використовувати всі свої депутатські повноваження для вирішення найгостріших проблем, зокрема, зупинки тарифного геноциду на своєму окрузі та захищати права громадян!», - наголосила депутат Дніпропетровської обласної ради, заступник голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина»

FaceBook
Залишити коментар

Відправити