За електроенергію тепер можна сплатити на сайті YASNO без реєстрації

За електроенергію тепер можна сплатити на сайті YASNO без реєстрації

Внести платіж за світло без реєстрації, логіну та паролю тепер можна через нову форму на сайті YASNO. Постачальник просить по можливості підтримувати енергетичний фронт та продовжувати сплачувати за електроенергію.

Щоб сплатити за світло без реєстрації слід:

1)    Відкрити головну сторінку сайту yasno.com.ua та обрати варіант «Оплата за особовим рахунком»;

2)    Вказати регіон, особовий рахунок з електропостачання та підрозділ (енергоофіс). Клієнти, які не пам’ятають особовий рахунок, можуть дізнатися його в контакт-центрі YASNO за номерами (056/067/050/093) 770 11 55. 

3)    Після перевірки даних на екрані з’явиться сума до сплати. Її можна залишити без змін або ж відредагувати.

4)    Ввести реквізити платіжної карти, e-mail і натиснути «Оплатити». Оплата на сайті відбувається без комісії.

«Клієнти можуть обрати, який спосіб оплати для них є наразі доступним. Ми просимо розраховуватися за спожиті послуги, адже у надзвичайно складних та небезпечних умовах війни енергетики продовжують виконувати свою роботу. Кожна оплата – це важливий внесок для підтримки енергетичного фронту, роботи електростанцій та інших підприємств галузі, що забезпечують світлом усю країну», – зазначив директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Крім форми на сайті розрахуватися за світло також можна в Особистому кабінетіViber-боті YASNO-online, через електронний рахунок, що в email/ viber/ sms-повідомленні надійде клієнтам, чиї контакти є в базі постачальника, в інтернет-банкінгу та платіжних сервісах або у відділеннях банків.

Нагадаємо, під час воєнного стану YASNO не завжди може забезпечити доставку паперових рахунків усім клієнтам і рекомендує за можливості обирати онлайн-канали оплати.

Прес-служба YASNO
у Дніпропетровській області

Залишити коментар

Відправити