За останню добу на Дніпропетровщині затримали 8 осіб, яких підозрюють у роботі на ворога

За останню добу на Дніпропетровщині затримали 8 осіб, яких підозрюють у роботі на ворога

​​​​​​​Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області:

"По всій області поліцейські продовжують виявляти ворожих диверсантів та інформаторів рф, які збирають та передають дані країні-агресору.

До такої інформації належать фото, відео й відомості  про військові частини, українських військових, заводи, органи місцевої влади, мости, об’єкти критичної інфраструктури та інше. Також поліція та Служба безпеки України перевіряють осіб, які мають паспорт рф, банківські картки та переписку з громадянами країни-агресора.

Зокрема, 11 березня у Кривому Розі поліцейські затримали трьох підозрілих громадян, у яких вилучили банківські карти рф. У Павлограді виявлено двох неповнолітніх, які збирали інформацію про один із місцевих заводів. Загалом, за останню добу виявлено 8 підозрілих осіб, яких доставлено до відділів поліції та СБУ для проведення подальших слідчих дій.

за останню добу на дніпропетровщині затримали 8 осіб, яких підозрюють у роботі на ворога - зображення 1

Також поліцейські спільно зі Збройними силами України та територіальною обороною продовжують нести службу на блокпостах. Для недопущення порушень правоохоронці перевіряють документи та оглядають транспортні засоби.

Ми вдячні всім громадянам, які оперативно повідомляють на лінію 102 про підозрілих осіб. Поліція реагує та перевіряє кожне повідомлення."

Офіційний сайт Національної поліції
Залишити коментар

Відправити