«Дніпропетровськгаз Збут» повідомив ціну на газ у нових тарифах

«Дніпропетровськгаз Збут» повідомив ціну на газ у нових тарифах

У ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» повідомили ціну на природний газ для побутових споживачів у рамках двох тарифів – «Твій газ Річний» (базова пропозиція постачальника) та «Твій газ Місячний».

З 1 травня поточного року, з ініціативи Уряду та НКРЕКП, усі побутові споживачі будуть автоматично переведені на базовий річний тариф. Для клієнтів «Дніпропетровськгаз Збуту» таким тарифом за замовчуванням стане «Твій газ Річний». Ціна блакитного палива у цьому тарифі складатиме 7,99 грн за кубометр.

«Твій газ Річний» – це тариф для клієнтів, які прагнуть стабільності і втомилися від постійних стрибків ціни. Вартість природного газу для них не зросте впродовж року. Також цей тариф має ряд інших переваг. По-перше, ціна газу протягом року може змінитися лише у бік зменшення. По-друге, не потрібно буде збирати документи і підписувати новий договір.

Крім того, з 1 травня 2021 року компанія запропонує клієнтам тариф «Твій газ Місячний». Кубометр блакитного палива в рамках цієї пропозиції коштуватиме також 7,99 грн. Ціна на газ у даному тарифі буде встановлюватиметься щомісяця і залежатиме від ситуації на ринку. Споживачі, які оберуть «Твій газ Місячний», зможуть зекономити, якщо ресурс подешевшає.

За умовами і першого, і другого тарифів, передавати показники лічильника і сплачувати за газ потрібно як і раніше. Швидко зробити це клієнти ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» можуть за допомогою зручних онлайн сервісів:

-           Особистий кабінет на сайті 104ua;

-           Чат-бот 7104ua у Viber;

-           Чат-бот 7104ua у Telegram;

-           Мобільний додаток 104 Mobile для Android або 104 Mobile Light для iPhone.

Джерело: "ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут»

 

Залишити коментар

Відправити