Нікопольська міська організація ВО «Батьківщина»: ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ.

Нікопольська міська організація ВО «Батьківщина»: ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ.

21 грудня 2019 року відбулася звітно-виборна конференція Нікопольської міської організації ВО "Батьківщина". На порядку денному стояли найважливіші питання - вибори керівних органів і визначення стратегії роботи в інтересах Громади Нікополя.Зі звітом про виконану роботу виступила керівник міської організації Олександра Сотула.

Олександра Федорівна надала увазі делегатів детальний аналіз ситуації в НМО ВО "Батьківщина". На жаль, зазначила О.Ф.Сотула, починаючи з середини 2018 року припало фактично відновлювати міську партійну організацію. Було здійснено комплекс системних заходів щодо участі у міському житті, по наданню конкретної адресної допомоги жителям Нікополя, яку отримали понад 500 осіб. В результаті авторитет міської партійної організації значно зміцнився, в НМО ВО "Батьківщина" вступили нові активні члени.

Олександра Сотула визначила головне завдання, що стоїть перед нікопольською організацією - працювати на благо міста, захищати права і свободи громадян, сприяти здійсненню заходів громадського контролю за діями органів місцевої влади, профілактувати спроби зловживань з міськими матеріальними і фінансовими ресурсами.
Делегати конференції одноголосно обрали керівником нікопольської міської партійної організації ВО "БАТЬКІВЩИНА" Олександру СОТУЛУ.

Були також обрані керівні органи - бюро в складі 9 осіб (раніше у складі бюро було 15 членів партії) і Контрольно - ревізійна комісія у складі 3 чоловік .

ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ в НМО ВО "Батьківщина" завершене напередодні нового 2020 року.

У Новий рік - з новими планами і з новими Можливостями!!!

Джерело: ВО "Батьківщина" Нікополь Покров Нікопольський район

Залишити коментар

Відправити