В Кам'янскому Нікопольського району після капремонту відкрили дитячий садок

В Кам'янскому Нікопольського району після капремонту відкрили дитячий садок

Сьогодні в селі Кам’янське, що належить до Червоногригоровського об’єднання територіальних громад Нікопольського району відбулося урочисте відкриття оновленого після капітального ремонту комунального закладу "Кам’янський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Веселка".

в камянскому нікопольського району після капремонту відкрили дитячий садок - изображение 1

Ремонтні роботи тривали більш ніж три місяці. За цей час було зроблено утеплення будівлі з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, а також повністю проведено благоустрій території з укладанням на ній 600 квадратних метрів плитки. Кошти, в розмірі 800 тисяч гривень, на виконання цих робіт були виділені з обласного бюджету. 700 тисяч гривень на ремонт дитячого закладу спрямувало Червоногригоровьске ОТГ.
На святковій церемонії відкриття оновленого закладу були присутні Мгер Куюмчян, заступник голови обласної ради, голова Нікопольської окружної партійної організації ВО "Батьківщина", помічник народного депутата України Олександра Сотула, голова Червоногригоровської ОТГ Микола Матюк та інші посадовці селищної ради та гості, запрошені на цей захід.

в камянскому нікопольського району після капремонту відкрили дитячий садок - изображение 2

- "Піклування про дітей, це дуже важливо, - наголосила Олександра Сотула. Батьки повинні бути спокійні, коли їх дитина знаходиться в дитячому закладі. Відтепер є впевненість, що в холодну пору року малеча буде завжди в теплі. Також важливо подвір’я на якому гуляють діти, воно чисте, рівне, не несе загрози діточкам, коли вони бігають та грають в ігри".

Олександра Сотула, зазвичай, ніколи не відвідує дітей без подарунків. На це раз вона теж приїхала до малюків з цілою купою подарунків. Дитяча радість була безмежною.

Місцева організація ВО "Батьківщина" у Нікополі, Покрові та Нікопольскому районі

Залишити коментар

Відправити